BCKS_ZON_YEL

The Beachclub

Sun, drinks , ice, everything you like!

Beachclub Klein Scheveningen, gelegen aan De Lek in Lopikerkapel, is een moderne zomerse loungeclub. Naast het ruime restaurant met terras beschikt de locatie over een mooie feestruimte gelegen aan het zandstrand.

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u een romantische locatie? Bereikt u binnenkort een memorabele leeftijd en wilt u dit klein of groot vieren? Of zoekt u een geschikte ruimte voor uw vergadering/presentatie? Bij Beachclub Klein Scheveningen bent u voor elk event aan het juiste adres.

Het privéstrand van de Beachclub biedt genoeg ruimte om al uw gasten uw meest speciale dag bij te laten wonen. Het ja-woord op het strand met een feest tot diep in de nacht… bij ons is het allemaal mogelijk!

Naast onvergetelijke avonden in onze feestruimte biedt de Beachclub ook rust en ruimte om volledig te ontspannen. Zomeravonden in deze prachtige omgeving kunnen niet lang genoeg duren waardoor onze terrassen volledig zijn ingericht op het ultieme lounge gevoel tijdens de borrel.

Besloten gezelschap:
In deze ruimte vindt je alle benodigde faciliteiten om jouw feest, partij of verjaardag tot een succes te maken. De sfeervol aangeklede ruime zaal met serre én terras is beschikbaar vanaf 125 personen. Van professionele licht- en geluidsinstallatie tot toiletten en garderobe; alles is aanwezig. Denkt u aan een DJ, een band of toch liever een karaoke avond? Beachclub Klein Scheveningen denkt graag met u mee! Het restaurant is beschikbaar tot 03.00uur ’s nachts.

Wilt u direct reserveren of heeft u een vraag? Neem hier contact met ons op.

Direct contact via: 030 243 0 112

Scroll naar top