BCKS_ZON_YEL

Drank - en buffet arrangementen

Voor iedere gelegenheid een passend arrangement

Cocktail : € 4,95 per persoon

Glas prosecco : € 3,95 per persoon

Nootjes zoutjes olijven : € 2,25 per persoon

Alleen nootjes / zoutjes : € 1,25 per persoon

Portie gemarineerde olijven : € 1,25 per persoon

Bittergarnituur koud : € 1,80 per hapje

Bittergarnituur warm : € 1,20 per hapje

Bittergarnituur warm ( yakitori of gamba-spiesje) : € 1,95 per hapje

Oesters : € 3,95 per stuk  (bij minimaal 150 stuks komt de oesterkoning ze open maken voor u)

Drank gedurende de dag:

Bier / fris / wijn : € 5,95 per uur (1ste uur € 7,95)

Bier / fris / wijn / sterke drank( keuze uit 3) : € 7,95 per uur (1ste uur € 9,95)

Feestavond:

Ontvangst met Koffie / thee : €   2,60 per persoon

Ontvangst met Koffie / thee met gebak / Petit four : €   5,75 per persoon

Ontvangst met cocktail : €   4,95 per persoon

Bier / fris / wijn: Drankarrangement 4 uur : € 24,95 per persoon

Bier / fris / wijn: Drankarrangement 5 uur : € 31,95 per persoon

Bier / fris / wijn / sterke drank ( keuze uit 3)- 4 uur : € 29,95 per persoon

Bier / fris / wijn / sterke drank ( keuze uit 3)- 5 uur : € 36,95 per persoon

Drankarrangement onbeperkt ( 4 uur ) : € 39,95 per persoon

Drankarrangement onbeperkt ( 5 uur ) : € 46,95 per persoon

Puntzak friet met mayonaise : €   3,75 per persoon

Broodje Hamburger : €   4,95 per persoon

Broodje Gyros : €   5,95 per persoon

Barbecue I

€ 26,95

Op fraai gedecoreerde buffetten presenteren wij:

Diverse soorten vlees (4 stuks pp) met o.a.

  • Barbecue worstjes
  • Saté met satésaus
  • Hamburgers
  • Gemarineerde varkenslapjes
  • Aardappelsalade
  • Tropicalsalade
  • Rauwkostsalade en tomatensalade met feta.

Het geheel wordt uitgebreid met stokbrood, kruidenboter, satésaus en 3 koude sausjes.

Barbecue II

€ 29,95

Op fraai gedecoreerde buffetten presenteren wij:

Diverse soorten vlees (5 stuks pp) met o.a.

  • Kipfilet met cayunkruiden
  • Sjasliek
  • Barbecue worstjes
  • Saté met satésaus
  • Hamburgers
  • Gemarineerde varkenslapjes
  • Pittig gekruide ribbetjes
  • Aardappelsalade 
  • Tropicalsalade
  • Rauwkostsalade 
  • Tomatensalade met feta en huzarensalade.

Het geheel wordt uitgebreid met stokbrood, kruidenboter, satésaus en 3 koude sausjes.

Barbecue III

€ 34,95

Op fraai gedecoreerde buffetten presenteren wij:

Diverse soorten vlees (5 stuks pp) en vis (1 stuk pp) met o.a.

  • Sjasliek van varkenshaas
  • Barbecue worstjes
  • Saté met satésaus
  • Hamburgers
  • Gemarineerde varkenslapjes
  • Pittig gekruide ribbetjes
  • Gemarineerde kipfilet
  • Zalmfilet met kruidenboter of kabeljauwfilet met een kruidenjasje
  • Aardappelsalade
  • Tropicalsalade
  • Rauwkostsalade 
  • Tomatensalade met feta
  • Witte koolsalade en huzarensalade.

Het geheel wordt uitgebreid met stokbrood, kruidenboter, satésaus, truffelmayonaise, Cocktail saus en ravigotesaus .

Barbecue IV

€ 39,95

Op fraai gedecoreerde buffetten presenteren wij:

Diverse soorten vis (2 stuks pp) en vlees (5 stuks pp) met o.a.

  • Zalmfilet met safraanboter
  • Kabeljauwfilet in een kruidenjasje
  • Gamba’s met kruidenboter
  • Dry aged contra filet
  • Runder entrecote met een pittige kruidenkorst
  • Sjasliek
  • Saté met satésaus
  • Pittig gekruide ribbetjes
  • Gemarineerde kipfilet
  • Mais kolfje met knoflookboter
  • Frisse komkommersalade met ui en peterselie
  • Pastasalade met gedroogde tomaatjes en pestodressing
  • Aardappelsalade
  • Tropicalsalade
  • Rauwkostsalade
  • Tomatensalade met feta
  • Witte koolsalade en huzarensalade.

Het geheel wordt uitgebreid met minibolletjes, stokbrood, kruidenboter, satésaus, en 3 koude sausjes.

 Barbecue V

€ 49,95

Op fraai gedecoreerde buffetten presenteren wij:

Diverse soorten vis en vlees met o.a.

  • Zalmfilet met safraanboter
  • Kabeljauwfilet met een kruidenjasje
  • Gamba’s met kruidenboter
  • Tournedos van ossenhaas
  • Sjasliek, Saté van varkenshaas
  • Dry aged contrafilet met een koffiemarinade
  • Runde entrecote met een pittige kruidenkorst
  • Pittig gekruide ribbetjes
  • Karbonade
  • Medaillons van varkenshaas
  • Gemarineerde kipfilet
  • Hamburgers
  • Mais kolfje met knoflookboter
  • Tomatensalade met vinaigrette mediterrane
  • Pastasalade met gedroogde tomaatjes en pestodressing
  • Aardappelsalade 
  • Tropicalsalade
  • Rauwkostsalade 
  • Komkommersalade met ui en peterselie
  • Witte koolsalade en rundvleessalade.

Het geheel wordt uitgebreid met minibolletjes, stokbrood, kruidenboter, satésaus, en diverse warme en koude sausjes.

Vlees en vis zullen worden bereid vanaf een roltop gas BBQ en een houtskool BBQ egg.

Winterbarbecue I

€ 34,95

  • Spies van Rookworst
  • Spies van Hert met Rozemarijn
  • Saucijsworst
  • Hamburger uit eigen keuken met Katenspek
  • Speenvarken Hammetje
  • Zuurkool gekookt met Room
  • Zuurkool gekookt met Cassis
  • Gepofte Aardappel met Kruidenboter
  • Aardappelsalade met Uitgebakken Spekjes en Rode Ui
  • Huisgemaakte Huzarensalade
  • Tomatensalade met Basilicum en Gesnipperde Ui
  • Komkommersalade met Verse Peterselie en Rode Ui
  • Pastasalade met Gemarineerde Cherrytomaat en Pestodressing
  • Rijstsalade met Kappertjes en een Basilicum crème
  • Kruidenboter, stokbrood en meergranenbrood
  • Säte saus, Remouladesaus, Zigeunersaus,
  • Knoflooksaus, Cocktail saus

Winterbarbecue II

€ 42,95

  • Winterse Goulashsoep
  • Spies van Rookworst
  • Spies van Hert met Rozemarijn
  • Saucijsworst
  • Hamburger uit eigen keuken met Katenspek
  • Speenvarken Hammetje
  • Schouderkarbonade in de Rode Wijn Marinade
  • Zuurkool gekookt met Room
  • Zuurkool gekookt met Cassis
  • Gepofte Aardappel met Kruidenboter
  • Aardappelsalade met Uitgebakken Spekjes en Rode Ui
  • Huisgemaakte Huzarensalade
  • Tomatensalade met Basilicum en Gesnipperde Ui
  • Komkommersalade met Verse Peterselie en Rode Ui
  • Pastasalade met Gemarineerde Cherrytomaat en Pestodressing
  • Rijstsalade met Kappertjes en een Basilicum crème
  • Salade van Rookworst, Bruine Bonen en Uitgebakken Spek
  • Kruidenboter, stokbrood en meergranenbrood
  • Satesaus, Remouladesaus, Zigeunersaus,
  • Knoflooksaus, Cocktailsaus

Winterbarbecue III

€ 47,95

  • Spies van Rookworst
  • Spies van Hert met Rozemarijn
  • Saucijsworst
  • Hamburger uit eigen keuken met Katenspek
  • Speenvarken Hammetje
  • Biefstuk met een koffiemarinade
  • Kreeft staart
  • Gambaspies met Winterse Kruiden
  • Botervis met een jasje van Kruiden en Vezelbrood
  • Zuurkool gekookt met Room
  • Zuurkool gekookt met Cassis
  • Gepofte Aardappel met Kruidenboter
  • Aardappelsalade met Uitgebakken Spekjes en Rode Ui
  • Huisgemaakte Huzarensalade
  • Tomatensalade met Basilicum en Gesnipperde Ui
  • Komkommersalade met Verse Peterselie en Rode Ui
  • Pastasalade met Gemarineerde Cherrytomaat en Pestodressing
  • Rijstsalade met Kappertjes en een Basilicum crème
  • Witlofsalade met Roquefort
  • In Port gestoofde Peertjes en Walnoten en een Pompoensalade met Geitenkaas, Rucola, Pijnboompitten en Honing
  • Kruidenboter, stokbrood en meergranenbrood
  • Satesaus, Remouladesaus, Zigeunersaus,
  • Knoflooksaus, Cocktailsaus

Dessert buffet I

€ 9,95

Vanuit ons buffet zullen we u en uw gasten verwennen met verschillende smaken ijs, bavaroise en chocolademousse.

Om dit geheel nog verder aan te kleden zullen wij gebruik maken van heerlijke vruchten en uiteraard mag slagroom hier niet bij ontbreken.

Dessert buffet II

€ 12,95

Vanuit ons buffet zullen we u en uw gasten verwennen met verschillende smaken ijs, heerlijke bavaroise. Ook zal chocolade mousse en tiramisu niet ontbreken.

Om dit geheel nog verder aan te kleden zullen wij gebruik maken van vers fruit en uiteraard mag slagroom hier niet bij ontbreken.

Dessert buffet III

€ 14,95

Vanuit ons buffet zullen we u en uw gasten verwennen met verschillende smaken ijs, heerlijke bavaroises. Ook zal chocolade mousse en tiramisu niet ontbreken. 

En wat dacht u van diversen heerlijke desserttaarten. Om dit geheel nog verder aan te kleden zullen wij gebruik maken van vers fruit en uiteraard mag slagroom hier niet bij ontbreken.

Winter dessert

€ 14,95

Geniet van:

  • Gekarameliseerde peertjes
  • Abrikozen in kaneel suikerwater
  • Tutti frutti
  • Chipolata bavaroise
  • Chocolade mousse
  • Tiramisu
  • Mandarijnen bavaroise
  • Vanille roomijs
  • Slagroom
  • Warme chocoladesaus
  • Coullis van bosvruchten

Warm fingerfood

Prijs per stuk € 3,45

Gezellig borrelen onder het genot van diverse luxe hapjes? Wij hebben voor u
diverse luxe borrelgarnituren welke passen bij vrijwel elke gebeurtenis.

  • Gegrilde reuze champignon met een vulling van shiitake
  • Spiesje van gerookte kip met spek en gekonfijte pruimen
  • Lamskoteletje met crostini van serannoham en een muntsaus
  • Spiesje van lamshaas met een marmelade van koriander
  • Gamba spies met een pittige tomatensaus
  • Kreeftecappucino met een garnituur van Hollandse garnalen
  • Oxtail Claire, een heldere ossenstaart soep met garnituur in een wijnglas
  • Mini broodje hamburger uit eigen keuken met een uiensaus

Koud fingerfood

Prijs per stuk € 3,45

  • Mini broodje met diversen soorten beleg zoals: gerookte zalm, gerookte paling, serannoham, nieuwe haring, filet american, brie, kruidenkaas 
  • Mini sandwich belegd met vis, vlees of kaas.
  • Pitabrood gevuld met gekonfijte eendenborst, marmelade van rode ui.
  • Wrap met carpaccio van ossenhaas, rucola en Parmezaanse kaas,
  • Vitello tonnato, dun gesneden kalfslende met tonijnsaus
  • Cannelloni van gerookte zalm gevuld met van aardappel en garnalen
  • Wrap van gerookte zalm, komkommer en een dille crème
  • Gamba met salade van zeewier en een lichte safraansaus,
  • Cocktail van gerookte kip met een truffelmayonaise,
  • Cocktail van Hollandse garnalen met een romige whisky saus,
  • Salade van pasta met truffel, spinazie en gemarineerde ossenhaas,
  • Coquille met spek en een bloemkoolmousse,
  • Torentje van eendelevermousse met croutons van ontbijtkoek,
  • Carpacciololly, carpaccio van ossenhaas met diversen garnituren,
  • Glaasje met gerookte herteham, patrijs paté en cranberry marmelade,
  • Verse oester.

Exclusief fingerfood

Prijs per stuk € 4,95 

  • Carpaccio van gemarineerde tonijn met een wasabi mayonaise
  • Kreeft met een gelei van watermeloen en
  • limoenmayonaise
  • Duo van gamba en langoustine met een Pernod roomsausje
  • Mini quiche van Hollandse garnalen en een zalm crème
  • Taartje van zalmtartaar en safraan mayonaise en zalmkaviaar

€ 69,50

Oftewel de gehele avond proeven, genieten en smullen van de meest heerlijke warme en koude gerechten, gepresenteerd vanuit decoratieve moderne buffetten.
Het bijzondere is dat elk gerecht vanuit een apart buffetje wordt
gepresenteerd met bediening van de culinaire meesters.

Een echte culinaire winkelgalerij!

Warm buffet:
Warme beenham,  pommes gratin, gebakken krielaardappeltjes, Truffelfilet in een rode wijnjus met shiitake, varkensmedalion met Duitse pepersaus, kipfilet met bosvruchtensaus, div. sausjes, dit buffet  is voorzien van een ruim assortiment van luxe broodsoorten. 

Saladebuffet:
Heerlijke frisse en zoetzure salades met bijpassende sauzen. Wat dacht U van een  tropicalsalade,  Pastasalade met pesto, pittige kaas en amandel, huzarensalade, tomatensalade met pesto, witlofsalade met geitenkaas, en een salade van pompoen met blauw schimmel kaas en uitgebreid met stokbrood.

Orientaals buffet:
Voor U staat gepresenteerd, overheerlijk gemarineerde varkenssate met satesaus, babi pangang, witte rijst, kiphaasjes met een gembersaus en bamboescheuten. Uiteraard zal de kroepoek, atjar en sambal niet ontbreken. 

Kaas buffet:
Vers afgebakken mini broodjes, knapperig stokbrood en een mooi assortiment kazen. Brie, camembert, gorgonzola, port salut, danisch blue, roquefort, een lekkere pittige kloosterkaas. Gewoon genieten.

Hollands Visbuffet:
A la minute gebakken grote jumbogarnalen begeleid met julienne gesneden prei en wortel dit alles aangefruit in een overheerlijke knoflookboter,
De kok is aan het werk en fileert en presenteert U een keur aan verse en gerookte vissoorten zoals gerookte paling, krab, garnalen, gerookte zalm  en Hollandse nieuwe haring met uitjes, Cocktail- en remouladesaus en diverse broodsoorten.

Koude borrelgarnituur

Prijs per stuk € 2,95

Luxe Canape’s:

Sneetje dun stokbrood besmeerd met kruidenboter
daarop een schijfje komkommer met diverse garnituren,
zoals tartaar, haring, gerookte zalm, gerookte paling,
serranoham, kruidenkaas en brie.

Luxe koude hapjes

  • Gegrilde coquile op toast van aardappel met truffelmayonaise
  • Tomaatjes gevuld met wildmousse
  • Klein pasteitje gevuld met tuinkruidenpaté
  • Zwart roggebrood met nieuwe haring en ui
  • Tomaat-mozerella-basilicum spies
  • Tartaar van kalfsvlees met een kwartelei en mosterdcreme
  • Glaasje met een mousse van gerookte zalm met limoenmayonaise
  • Glaasje met een mousse van avocado met een salade van rivierkreeft
  • Wrap van gerookte ham met rucola en een vijgenmarmelade
  • Wrap met rundercarpaccio, parmasaanse kaas en een basilicumcreme
  • Spiesje van gemarineerde champignons
    Soesje gevuld met hollandse garnalen en mascarpone.
  • Soesje gevuld met geitenkaas, zongedroogde tomaat en pijnboompitten

Warme borrelgarnituur

Prijs per stuk € 2,95

  • Verse zalm met omhulsel van korstdeeg
  • Bladerdeeg met kip en kerrie
  • Chapignonragout in huisje van bladerdeeg
  • Mini spiesje met varkenshaassate en satesaus
  • Mini spiesje met mini gehaktballetjes en een tomatensaus
  • Yakitorispiesje met een ketjapmarinade
  • Mini spiesje met in knoflook gemarinieerde gamba

Koud & warm buffet deluxe


€ 39,95


Op fraai gedecoreerde buffetten presenteren wij koude gerechten opgemaakt op spiegels:

  • Rundvleessalade gegarneerd met gevulde eitjes, 
  • Asperges met ambachtelijke ham, 
  • Kalkoenfilet, 
  • Paté uit eigen keuken, 
  • Cassler rib, 
  • Ardennerham met meloen, 
  • Rosbief, 
  • Drumsticks,
  •  Diverse rauwkost en fruitsoorten.
    Zalmsalade gegarneerd met gevulde eitjes, 
  • Noorse garnalen, 
  • Hollandse nieuwe haring, 
  • Tonijn, 
  • Sardines, 
  • Gepocheerde zalm, 
  • Gerookte zalm, 
  • Gerookte paling, 
  • Diverse rauwkost en fruitsoorten.

Uitgebreid met tropical salade, Tomaten salade, Rauwkost salade, ravigotesaus, cocktailsaus, kruidenboter en stokbrood.

Warme gerechten:

  • Kipfilet met perzik en roquefortsaus,
  • Bourgondische rib overgoten met honing-mosterdsaus,
  • Aardappel-groente taart,
  • Goed gevulde rijst.

Koud buffet

€ 26,95

Op fraai gedecoreerde buffetten presenteren wij:

  • Rundvleessalade gegarneerd met paté uit eigen keuken,
  • Asperges met ambachtelijke ham,
  • Gerookte kipfilet,
  • Cassler rib,
  • Gevulde eitjes.
  • Zalmsalade gegarneerd met Noorse garnalen, 
  • Krabsticks, 
  • Nieuwe haring, 
  • Tonijn, 
  • Zalm en gevulde eitjes.

Het bovenstaande wordt aangevuld met diverse soorten rauwkost en fruitsoorten, stokbrood, kruidenboter, ravigotesaus en cocktailsaus.

Koud buffet deluxe

€ 39,95

Op fraai gedecoreerde buffetten presenteren wij:

  • Rundvleessalade gegarneerd met paté uit eigen keuken, 
  • Asperges met ambachtelijke ham, 
  • Gerookte kipfilet, 
  • Cassler rib, 
  • Serrano ham, 
  • Gerookte kalkoenfilet, 
  • Fricandeau, 
  • Ossentong met perzik en gevulde eitjes.
  • Zalmsalade gegarneerd met Noorse garnalen, 
  • Krabsticks, 
  • Nieuwe haring, 
  • Tonijn,
  • Zalm paté, 
  • Gepocheerde zalm, 
  • Gerookte zalm, 
  • Gerookte paling, 
  • Hollandse garnalen, 
  • Gerookte forel,
  •  Gevulde eitjes.

Het bovenstaande wordt aangevuld met diverse soorten rauwkost en fruitsoorten, stokbrood, minibroodjes, kruidenboter, ravigotesaus en cocktailsaus.

Wilt u wat anders? Geen probleem, wij maken een offerte op maat.

Direct contact via: 030 243 0 112

Scroll naar top