BCKS_ZON_YEL

Kinderfeestje

Onbezorgd spelen en ravotten!

Bent u opzoek naar een uitdagend en gezellig Kinderfeestje? Beachclub Klein Scheveningen zorgt voor een onbezorgde dag vol spel en plezier! Alle kinderfeestjes zijn altijd met minimaal één begeleider zodat het een onbezorgde dag is voor kind en ouder.

Bekijk hieronder onze arrangementen. De arrangementen zijn vanaf €12,50 p.p.

  • Archery Attack is een nieuwe sport- en spelvariant die waanzinnig populair is. Niet zo gek want het geeft dezelfde spanning en sensatie als paintball – maar dan zonder pijn, want de pijlen hebben een schuimrubber punt. Tijdens dit spel kunnen jij en je sportteam of vrienden je helemaal uitleven.
  • Bubbelbal gaat niet om de prestatie, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de bubbelballen kun je een partijtje bubbelvoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen.
  • Nerf Games is het nog steeds helemaal. Compleet veilig schieten met nerfblasters en zachte kogels. Speel nu met jouw vriendjes een spannende en uitdagende nerfgame.
  • Interactieve Pionnen zijn echt eindeloos te combineren! Je neemt het op tegen elkaar in een team, één tegen één of in je eentje. De score wordt automatisch bijgehouden door het scorebord.
  • Lasergamen is een leuke activiteit die prima aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Je hebt allemaal je eigen lasergamepistool en je kunt gelijk aan de slag.
  • Beachvolleybal is een sportieve activiteit met het net op hoogte voor de leeftijd bepaald.

Maak jouw feest of evenement helemaal af met een gave stormbaan! Zo kan iedereen het kind in zichzelf weer naar boven halen en zich uitleven op de baan. Wie haalt als eerste de finish?

Alle activiteiten zijn inclusief begeleiding. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen voor kinderen tot 18 jaar.

Voor kinderfeestjes bij Beachclub Klein Scheveningen zijn er talloze mogelijkheden om zorg te dragen voor een onvergetelijke dag. Bel ons op 030-2430112 of vul ons contactformulier in om de wensen van u en uw kind(eren) te bespreken. 

Kinderfeestje prijzen
Scroll naar top