BCKS_ZON_YEL

Iets te vieren?

Talloze mogelijkheden in the Beachhouse!

In onze Beachhouse vind je alle benodigde faciliteiten om jouw feest,  verjaardag of zelfs vergadering tot een succes te maken. De sfeervol aangeklede ruime zaal met terras aan het strand biedt ruimte voor tot wel 125 personen. Van een professionele licht- en geluidsinstallatie tot toiletten en een garderobe; alles is aanwezig. Door de beamer, het projectiescherm en andere facilitaire voorzieningen heeft u ook alle benodigdheden voor presentaties en bedrijfsuitjes binnen handbereik. Denkt u aan een DJ, een band of toch liever een karaokeavond? Beachclub Klein Scheveningen denkt graag met u mee! The Beachhouse is beschikbaar tot 03.00uur ’s nachts. 

Bij Beachclub Klein Scheveningen werken we graag samen met de gasten aan het neerzetten van een compleet evenement. Hierom denken we graag met u mee over de aankleding en staan we natuurlijk voor u klaar gedurende het evenement om u en uw gasten in alle vragen te voorzien.

Denkt u aan een verfrissend welkomstdrankje of nodigt u uw gasten uit voor een diner? Bekijk hier onze buffet– en drankarrangementen

Scroll naar top