Heerlijk luieren op het strand?

Een heerlijk zandstrand midden in het land, aan de lek. Wil je genieten van een dagje strand, loungen op de ligbedden of lekker hangen bij beachbar Salitos?

vergaderen-in-utrecht

Strand, palmbomen en een beachbar

Op het strand van Beachclub Klein Scheveningen kan iedereen optimaal genieten van een ontspannen, tropische sfeer. Het strand is een waar paradijs met zijn palmbomen, een beachbar en comfortabele ligbedden. De strandbedjes kunnen niet van tevoren gereserveerd worden bij ons! Een kaartje kopen is wel nodig, maar daar komen wij voor langs als de handdoeken al gespreid zijn. Liever de hele dag loungen op één van onze luxe bedden dan is reserveren aan te raden! Dit kan via de mail. 
Let op! Eigen parasol, stoelen en bedjes meenemen is niet toegestaan.

Salitos Beachbar

Koelboxen zijn niet toegestaan bij ons! Niet getreurd, onze uitgebreide beachbar biedt meer dan genoeg mogelijkheden om niets te kort te komen tijdens een heerlijk dag op het strand. Ijsjes, frisdrank, alcoholische drankjes etc. zijn allemaal te verkrijgen bij onze beachbar. Toch liever wat uitgebreider lunchen? Dat kan op ons terras. Reserveren is hier wel van belang! Een snelle snack kan je afhalen in de cafetaria van Beachclub Klein Scheveningen.

Beachbar Salitos
terras-beachclub-klein-scheveningen

cafetaria

Bij de cafetaria van Beachclub Klein Scheveningen kan je tijdens een lekker dagje strand terecht voor een ruim assortiment aan ijs en snacks. Eet even op het terras van de cafetaria of neem je ijsje of snacks mee naar je plekje op het strand. Toch liever uitgebreid op het terras lunchen? Loop dan even langs of er nog een plek is. Zeker zijn van een plek dan is het aan te raden om te reserveren. 

Goed om te weten

Volledige ontzorging

Op de cabana lounge bedden komen we graag bij je langs voor je bestelling aan drankjes en food. 

Altijd plek

Ons parkeerterrein biedt voldoende plaats, ook op drukke zomerdagen.

Ruime openingstijden

Het strand van Beachclub Klein Scheveningen is open tot 19:00 uur.

Reserveren lunch en diner

Na een dag strand dineren op ons terras? Dan is het aan te raden om te reserveren!

Capaciteit strandbedden

We hebben twee soorten strandbedden 6 grote loungebedden en 100 strandbedjes.

Full service locatie

We bieden alles wat nodig is voor een heerlijke dag ontspannen op het strand. 

strand-teambuilding-utrecht

Huisregels

Om te zorgen dat al onze gasten onbezorgd kunnen genieten bij Beachclub Klein Scheveningen hebben we een aantal huisregels. Deze zijn hier te vinden.